Мощевик - "Живый в помощи" - арт. 12.172

Мощевик - "Живый в помощи" - арт. 12.172
Доступность: На складе
Быстро доставим
Ювелия Производитель: Ювелия
Бесплатная доставка
На сумму свыше 3001 рубля
Изделие освящено
Соответствует православным канонам
5 300 р.

Ладанка (мощевик) с молитвой "Живый в помощи..." ( Псалом 90). Эта молитва читается в минуту опасности, для защиты от искушений, в скорби и болезни. В ней верующий просит помощи и защиты у Господа.

"Живы́й въ по́мощи вы́шняго, въ кро́ве Бо́га небе́снаго водвори́тся, рече́тъ Го́сподеви: засту́пникъ мо́й еси́ и прибежище мое́, Бо́гъ мо́й, и упова́ю на него́.
Я́ко то́й изба́витъ тя́ от сети ло́вчи и от словесе́ мяте́жна: плещма́ свои́ма осени́тъ тя́, и подъ криле его́ надеешися: ору́жиемъ обы́детъ тя́ и́стина его́.
Не убои́шися от стра́ха нощна́го, от стрелы́ летя́щия во дни́, от ве́щи во тме преходя́щия, от сря́ща (от нападе́ния) и бе́са полу́деннаго.
Паде́тъ от страны́ твоея́ ты́сяща, и тма́ одесну́ю тебе́, къ тебе же не прибли́жится: оба́че очи́ма твои́ма смо́триши и воздая́ние гре́шниковъ у́зриши.
Я́ко ты́, Го́споди, упова́ние мое́: вы́шняго положи́лъ еси́ прибежище твое́. Не прии́детъ къ тебе зло́, и ра́на не прибли́жится телеси́ твоему́ (жилищу твоему):
я́ко а́нгеломъ свои́мъ запов́есть о тебѣе, сохрани́ти тя́ во всѣехъ путе́хъ твои́хъ. На рука́хъ во́змутъ тя́, да не когда́ преткне́ши о ка́мень но́гу твою́:
на а́спида и васили́ска насту́пиши, и попере́ши льва́ и зми́я. Я́ко на мя́ упова́, и изба́влю и́: покры́ю и́, я́ко позна́ и́мя мое́.
Воззове́тъ ко мне, и услы́шу его́: съ ни́мъ е́смь въ ско́рби, изму́ его́ и просла́влю его́: долгото́ю дний испо́лню его́ и явлю́ ему́ спасе́ние мое́"

Подходит как мужчине, так и женщине. Можно носить как подвеску или положить внутрь какую-либо Святыню ( ладан, землю с канавки, частичку и т.д.).


Характеристики:

Длина - 3 см.

Диаметр - 9 мм.

Написать отзыв